2 de març del 2011

Comencem a investigar...


Les noves tecnologies aplicades al món educatiu tenen molt a dir, ens permeten crear un perfil de mestra inquieta, innovadora, generadora de nous recursos i solidaria amb ells, amb el món al seu abast i oberta a ell, amb els millors companys a un tir de pedra i sobre tot una mestra la qual porta d'arrere tot allò que necessita i més.
Bussejant en la xarxa des de la vessant educativa podem trobar ;  blogs de mestres, d'aules que mostre n allò que fan dia a dia, de pares i mares, de docents reflexius i crítics, d'altres que comparteixen activitats... També trobem pagines on s'organitza informació relacionada amb el món educatiu. Per entrar en aquest engranatge d'intercanvi d'informació, vos deixe el meu primer granet d'arena.
Es tracta de la pagina personal d'Anna Pérez, la qual durant aquests anys he estat utilitzant sovint, http://www.xtec.es/~aperez83/infantil.htm, en ella trobareu enllaços a recursos per a educació infantil com:
  • Webquest (activitat orientada a investigació, on tota o quasi tota la informació que s'utilitza procedeix de recursos web (Dodge, 1995)). Per a saber més vos deixe aquest enllaç: http://www.isabelperez.com/webquest/taller/qwebquest.htm
  • Propostes educatives, experiències, portals infantils i moltes coses més.
Amb tot, afegir que no hem d'oblidar que serà necessari analitzar que tot no val. Hem d'aprendre a ser crítiques i fer un bon ús d'aquesta explosió d'informació. Per això, tenim les reflexions de Consol Aguilar, estic convençuda que activaran en totes nosaltres noves inquietuds sobre el món que ens rodeja.

Ànim a tots i totes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada