6 d’abril del 2011

Per animar a seguir endavant...


Ja fa unes setmanes que vaig començar a bussejar en aquest nou món. I encara recorde, com un poc escèptica, li vaig preguntar un dia a Jordi, qui ens anava a llegir a nosaltres..., estudiants sense experiència docent!!!!
Doncs, avui més que mai entenc quines pretensions té amb aquesta assignatura i et puc assegurar que en mi ho estàs aconseguint...
Pel fet, que han dedicat un post sobre l'ultima entrada d'aquest blog, Eduquem per ser creatius?

...Eduquem per ser creatius? Dóna gust trobar gent en formació amb la sensibilitat per reconéixer el treball d’altre i a cel obert amb les TIC, emmarcat en l’assignatura Noves tecnologies aplicades a l’educació és una finestra d’aire fresc que convida a altres joves i futur*s educador*s a no restar passius front al perill de que la falta de creativitat continue instal·lant-se i anul·lant les ments...

Gràcies a Jordi Orts per publicar el post i a Jordi Adell per fer-nos obrir els ulls.

4 comentaris:

  1. Hola Estela,

    A la xarxa som el que "diem". A ningú li demanen "el carnet". És una mena de gran conversació entre tots el que vulguen participar. I es molt bonic saber que algú valora el que fas. Molt bonic.

    Enhorabona pel comentari del Jordi Orts... crec que et fa justícia :-)

    Fins demà.


    Jordi.

    ResponElimina
  2. Felicitats, esperem que molts companys i companyes, vagin obrint els seus ulls, com tu, i pensin que obrir l'escola al món i ensenyar allò que fem, començant per un nen d'Educació infantil, és prou important.
    Sempre hi haurà algú interessat en llegir-te.
    Ànims :)

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies pels vostres comentaris!

    És cert, que és molt bonic rebre felicitacions per quelcom que hem fet i alhora em fa pensar que no estem sols, que hi ha gent que també pensa en avançar, però no sols, en grup.

    Jo estic disposada a participar!!!


    Jordi, merci per la teva presentació...la part de disseny és necessària!!

    Estela.

    ResponElimina
  4. Teniu una sort increïble de gaudir d'un profe com en Jordi! Jo intento no perdre'm ni una de les seves conferències ja que són super enriquidores. T'animo a seguir endavant i a compartir el vostre treball, que tot i que a vosaltres no us ho sembli és molt valuós.

    Salutacions i ànims!

    ResponElimina