7 d’octubre de 2011

#MP1013A

Comence l'últim curs per arribar a ser mestra amb il·lusió ja que, es presenten assignatures plenes de possibilitats amb nens (allò que jo tant desitge), projectes d'aprenentatge-servei i moltes altres coses que tractaré de transmetre via el bloc. 

Però... aquest post va dedicat als alumnes de @jordi_a en l'assignatura #MP1013A. Tal volta, encara no coneixeu el potencial que aquesta pot oferir-vos, és per això que us recomane que tracteu d'aprofitar al màxim tot allò que davant vostre anirà transcorren i indagueu dintre vostre allò que defenseu, valoreu o preteneu en un futur com a docents. Sota la meua humil opinió tot això podrà conduir-vos a aprofitar l'assignatura. 
Jordi us oferira recomanacions i és clar, algun treball obligatori, però sou vosaltres els qui decidiu quin ús feu de tots els recursos i fins on voleu transmetre a la resta. Procureu no quedar-vos en observar que han fet abans altres alumnes. Esforceu-vos en ser únics, creatius i crítics amb el vostre treball, sols així descobrireu el vostre potencial com a persones i futurs docents.

Ànims i sort!

Cap comentari:

Publica un comentari